промишленост Новини

Sealock Многофункционална спортна раница за кръста

2023-03-18
Искате ли да потичате след работа или през уикенда? Заслужава си да имате многофункционална спортна раница за кръста Sealock.

Размерът на чантата е 27 см x 10 см x 17 см, 11 см ултра широк дизайн на колан и катарама, удобен и удобен, талия може да се регулира до максимум 115 см и минимум 68 см. Напълно херметичният цип за цялото тяло може да се гмурне на дълбочина 20 метра. Преден джоб, устойчив на пръски вода. Гърбът е с найлон Мрежест дизайн, удобен, дишащ и неабсорбиращ. Страничната мрежеста чанта за бутилка вода може да се използва за поставяне на бутилки вода, чадъри, минерална вода и други предмети. Мрежестият страничен джоб с цип може да побере инструменти, ключове, карти. Долната външна окачването може да закача малки предмети. По-големите предмети във вътрешната чанта и не се притеснявайте да се намокрите в дъждовни дни и вода. Това е вашият добър партньор, когато излизате за спорт.

Sealock multi-functional sports waist

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept