Компания Новини

Водоустойчива надеждна изолирана чанта за риболов Sealock

2023-04-21
Надеждна охладителна чанта Fish е подобна на вида охладител, който може да вземете на къмпинг. Те имат твърд пластмасов екстериор, който е създаден да издържа на тежка употреба и елементи и е направен да предпазва леда от топене за дълги периоди от време.

Недостатъкът на охладителите за риболов обаче е, че те са по-тежки от торбите за риба и заемат повече място, което ги прави неудобни за по-малки плавателни съдове и почти невъзможни за използване в каяци.
Рибните торби са по-малки и по-гъвкави, но все още са много издръжливи. Изолираните хладилни чанти за риба Sealock са добър вариант за тези с по-малки рибарски лодки или каяци или за бързи соло пътувания. Въпреки това е възможно да ги използвате и при по-дълги пътувания.
Като цяло, изолираните рибни хладилни чанти Sealock са по-гъвкавият вариант. Те обикновено са изработени от тежки материали като полиестер. Чантите за риба на Reliable Fishing Products са направени от полиестер с винилово покритие и са зашити с конци, устойчиви на UV лъчи и мухъл.

ПАЗЕТЕ УЛОВА СИ ПРЕСЕН - Нашите изолирани торбички за риба са UV и устойчиви
ЛЕСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ - Мие се и е устойчиво на UV лъчи
ДРЪЖКИ - Приблизително еквивалентни на 50 литра сандък за лед
БЕЗПЛАТНО - Тапа за източване за лесно почистване
ХАРАКТЕРИСТИКИ - Размери: 160см x 45см x 40см

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept